2009-03-24

Ett litet smakprov i alla fall

Jag känner mig själv rätt så bra. Kände innerst inne att jag aldrig skulle hinna fota och lägga upp bilderna. Men här kommer iaf bild på ett midjebälte jag shoppade loss i söndags. Vad tycks? Dessutom ett par jeans som jag provade men inte kunde bestämma mig för om jag skulle ha eller ej.
Hiss eller diss? Bra eller anus?

4 kommentarer:

Vitina sa...

byxorna såg snygga ut men måste fråga är dom tunnare stretch tyg? (liksom av mjukare slag?) i så fall måste dem vara tajtare från början annars stappar dom formen på en gång när man tvättar dem... såg att de inte va så tajt vid knät. (man ska inte kunna knäppa sådanna jeans sjä'lv så tajt ska de va...)

tvätt tips använd aldrig sköljmedel på strechjeans och tork tumla aldrig...
där emot kan man tvätta jeans som tappat formen för varmt så drar dem i hop sig.... tork tumla aldrig de för stör också stretchen!=)

skärpet såg fiint ut=)

Anonym sa...

Svar: Om någon retunerar ett par shorts så kommer dom ju in igen. Annars verkar det som att Nelly sällan tar in plagg en gång till. Ibland brukar dom dock det. Du kan ju bevaka plagget i din strl så får du ett mail om det kommer in igen :)

Anonym sa...

precis kommit hem från sjukan så måste vila. mår jätte dåligt.snyft krams

Anonym sa...

hej gumman!!!
Åh skärpet o jeansen va jätte snygga bra köp som kan användas om och om! Ett skärp livar upp vilken tråkig outfit som hälst och man kan inte ha för många av dom!!!
hoppas allt e bra!

bamsekramar ifrån vegas!