2008-11-25

Secondhandfyndet

Nej, det var ingen kristallkrona :P

Jag är stolt ägarinna till en äkta, vintage Mulberryväska! :D



Priset var satt till 1750 kr men jag prutade ner den till 1400 kr. Den är i jättefint skick och jag fick t.o.m. med dustbagen. Jag är supernöjd! Detta blir min nya vardagsväska, storleken är typ "laptop-size".

7 kommentarer:

Anonym sa...

Svar: Jaaaa...hade varit bra med någon som sporrar mig!! ;)

Anonym sa...

Fin =) Allt bra med dig? :P

Anonym sa...

Snygg väska! Bra pris. Har du tid och lust är du välkommen till Öppet Hus hemma hos mig denna helg. Jag ska visa Cane Minores hundkläder m.m.. 20 % rabatt på ord. pris.
Välkommen!
Anneli

Anonym sa...

Hej igen,
Jag vet att Sintra inte är så stor, men det kanske finns något som passar. Du är väldigt välkommen på lördag eller söndag mellan kl 15 - 19. Jag bor på Artemisgatan 57, 1 tr i Hjorthagen. Det står Edstam på dörren. Tag röda linjen mot Ropsten (sista vagnen)
Hälsningar
Anneli

Anonym sa...

Mauritius är lika underbart som det verkar och ser ut på alla bilder =) Hade kanonväder där dom första veckorna, dock blev det lite sämre sista dagarna. Kan verkligen rekommendera dig att åka dit om du är sugen. =) Gillar du att resa? =) kramar

Anonym sa...

Det tog ganska så precis två timmar faktiskt :D Jag var lite rädd för att det skulle vara superhalt men det gick ganska så bra ;) hihi

Anonym sa...

ha ha...nähä. Men de kuuuuuunde ju ha varit en kristallkrona...*Karin