2008-11-06

Tv-tittande och planer för helgen

Tittade just klart på Bröllopsform (TV4), mitt favoritprogram just nu. Inte för att jag kan säga att jag har så mycket gemensamt med de deltagande paren som försöker komma tillbaks till sin ungdoms fina form på två månader utan snarare för att det är så otroligt inspirerande! Jag önskar att jag också fick bli peppad av den där brottaren, fick kostråd och tips på hur jag ska öka min självkänsla av terapeut-Eva. Jag är helt fascinerad av sådana program. Program som peppar människor att lära känna sig själva, växa som individer och ta tag i sin form och hälsa. "Du är vad du äter" är en annan favorit.

Ååååh, vad jag önskar mig den möjligheten just nu! En personlig tränare och en kostexpert - några som känner sig manade att jobba gratis för mig? ;)

Vill ta tag i träningen nu, ska kolla upp vad det kostar att gå på gymmet här i området. Saknar kicken av boxercise och svettandet på crosstrainern! Jag älskar egentligen att träna. Men slutar man så försvinner snabbt det där suget. Nu finns det dock där igen.

Förresten, varför bojkottar ni min utmaning? Kom i form i vardagen! Ta trapporna istället för hissen, gör tre knäböj innan du sätter dig i soffan.... Ja, hur kan man träna i vardagen - utan att gå på gym? Kom igen - tipsa mig och andra, skriv en liten kommentar om hur du tränar eller skriv om din vardagsmotion i din egen blogg och länka. Tryck här för att komma till utmaningen.

Helgen då? Imorgon ska jag åka på kryssning med familjen. Pappa har fyllt år och bjuder oss alla på nya båten Galaxy. Jag gillar kryssningar så det ska bli riktigt kul! Dock får ni klara er utan uppdateringar ett par dagar. Spana in mina länkvänner under tiden :) Vadim ska passa Sintra, hon kommer få riktig prinsessbehandling om jag känner honom rätt. Kan tänka mig att hon kommer bli mer bortskämd än någonsin. Och det är hon ju värd!
Ska försöka fota så mkt jag kan på båten, den ska väl vara nybyggd och fräsch? Hoppas att det blir god mat, bra musik och mkt dans. Då trivs jag!

Bild 1 - Fotograf: Nichlas Blomquist // Make-Up: Therese Nielsen // Modell & Styling: Jag!

Bild 2 - resfeber.se

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att du är med o tävlar :D

Ska komma med lite bloggtips i bloggen också ;)

Anonym sa...

Hej. du berättade om fittness 24/7, det är väl endast för ett årskort? jag ät ute efter att träna under vintern innan jag åker till thailand i februari (om 3 månader)

Anonym sa...

Svar: Verkar inte som jag kommer vinna några biljetter :P ligger fortfarande typ 200 klick efter..haha :D nåja :)